X

Νέα και Ανακοινώσεις | Διαγωνισμοί Δημοσίων Έργων | Εκδηλώσεις | ΤΜΕΔΕ

Παράταση για την καταβολή αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών μηχανικών Β εξαμήνου 2012 από τον ΕΦΚΑ

Παράταση για την καταβολή αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών μηχανικών Β εξαμήνου 2012 από τον ΕΦΚΑ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έγινε δεκτό από τον ΕΦΚΑ αίτημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο είχε αποστείλει με επιστολή του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, αλλά και σχετική εισήγηση προς το ΔΣ του ΕΦΚΑ του Προέδρου της Συμβουλευτικής Επιτροπής Επιστημόνων του ΕΦΚΑ Κωνσταντίνου Μακέδου, σχετικά με την παράταση μέχρι 30 Μαρτίου 2018 των προθεσμιών καταβολής των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών του νόμου 3986 των Διπλωματούχων Μηχανικών που αφορούν το Β΄ εξάμηνο 2012 που έληγαν αύριο 29/12/2017.

Αναμένεται αργότερα η σχετική επίσημη ανακοίνωση, μέσω δελτίου τύπου ή ανακοίνωσης του ΕΦΚΑ.

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (611)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: 4.4
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις
Ετικέτες:
Ενημέρωση επί θεμάτων του ΤΜΕΔΕ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ταμείου Κωνσταντίνος Μακέδος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΤΕ στις 11 Δεκεμβρίου 2017

Ενημέρωση επί θεμάτων του ΤΜΕΔΕ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ταμείου Κωνσταντίνος Μακέδος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΤΕ στις 11 Δεκεμβρίου 2017

Για θέματα του κλάδου των Mηχανικών και τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό μίλησε ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ,  Κωνσταντίνος Μακέδος, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΣΑΤΕ, κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΣΑΤΕ, Ζαχαρίας Αθουσάκης.

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (87)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: Δεν υπάρχει αξιολόγηση
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις

Το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Φιλιππίδη

Αύριο 13 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου (εντός) Κοιμητηρίου Βύρωνα κηδεύουμε τον πολύτιμο συνεργάτη και συμμαχητή Φιλιππίδη Αθανάσιο.

Ήταν ένας άριστος επαγγελματίας, που τον διέκρινε το ήθος, η καλοσύνη, η ειλικρίνεια και η συνέπεια.

Προνομιούχοι όσοι πορευθήκαμε πλάι του. Καλό ταξίδι. Είμαστε περήφανοι που υπήρξαμε συνάδελφοι και φίλοι σου. 

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (88)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: Δεν υπάρχει αξιολόγηση
Ετικέτες:
Εγκύκλιος: Αλλαγές στη Χορήγηση Ασφαλιστικής Ενημερότητας

Εγκύκλιος: Αλλαγές στη Χορήγηση Ασφαλιστικής Ενημερότητας

Προβλέπεται η χορήγηση βεβαίωσης 6μηνης (αντί μηνιαίας) διάρκειας σε φυσικά πρόσωπα που είναι μη μισθωτοί ασφαλισμένοι, εφόσον έχουν καταβληθεί οι αναλογούσες ασφαλιστικές εισφορές για όλο το χρονικό διάστημα που προηγείται της χορήγησης της βεβαίωσης.

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (882)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: Δεν υπάρχει αξιολόγηση
Κατηγορίες: Νέα
Έως 31 Ιανουαρίου 2018 η πληρωμή εισφορών 2016 των ασφαλισμένων του τ. ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ

Έως 31 Ιανουαρίου 2018 η πληρωμή εισφορών 2016 των ασφαλισμένων του τ. ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ

Παράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018 δίνει ο ΕΦΚΑ στους ασφαλισμένους του τ. ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, τ. ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ και τ. ΟΓΑ, που δεν έχουν ακόμη καταβάλει τις εισφορές που οφείλουν για το 2016.

Η πρόταση για παράταση εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ενιαίου φορέα ώστε να δοθεί επιπλέον χρόνος και να μπορέσουν οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι να πληρώσουν τις εισφορές παράλληλα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις για το 2017.

Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (880)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: Δεν υπάρχει αξιολόγηση
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις
Ομιλία Κ. Μακέδου στο ΤΕΕ Θράκης

Ομιλία Κ. Μακέδου στο ΤΕΕ Θράκης

Έμπρακτη στήριξη του ΤΜΕΔΕ σε οικονομία και ψηφιακές υπηρεσίες

Οι πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες εγγυοδοσίας, που παρέ­χει το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, καθώς και η αρχιτεκτονική του νέου ασφαλιστικού συστήματος, όπως θεσμοθετήθηκε με την ψήφιση του νόμου 43887/2016, αναδείχθηκαν σε εκδήλωση του ΤΕΕ Θράκης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017  στην Κομοτηνή, με βασικό ομιλητή τον Πρόεδρο του νεοσύστατου Ταμείου, κ. Κωνσταντίνο Μακέδο. 

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (331)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: Δεν υπάρχει αξιολόγηση
Κατηγορίες: Εκδηλώσεις
Ανακοινώσεις του πρόεδρου κ. Κ. Μακέδου στην Πάτρα

Ανακοινώσεις του πρόεδρου κ. Κ. Μακέδου στην Πάτρα

Πρωτοπόρο το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών

Βασι­κός ομιλητής στην πολύ ενδι­αφέρουσα ημερίδα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας με θέμα το νέο ασφαλιστικό, ήταν ο Κωνστα­ντίνος Μακέδος, πρόεδρος του νεοσύστατου Ταμείου Μη­χανικών Εργοληπτών Δημο­σίων Έργων  (ΤΜΕΔΕ).

Στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου 2017 στην Πάτρα, εκτός από τα αμιγώς ασφα­λιστικά ο κ. Μακέδος παρουσίασε τις νέες ψηφι­ακές υπηρεσίες που παρέ­χει το Ταμείο.

 

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (255)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: Δεν υπάρχει αξιολόγηση
Κατηγορίες: Εκδηλώσεις
Ομιλία Προέδρου ΤΜΕΔΕ,  Κων. Μακέδου στο ΤΕΕ Θράκης

Ομιλία Προέδρου ΤΜΕΔΕ, Κων. Μακέδου στο ΤΕΕ Θράκης

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, στις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Ο νέος ασφαλιστικός νόμος 4387/2016 και η λειτουργία του νέου φορέα ΤΜΕΔΕ» στην αίθουσα της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης στην Κομοτηνή (Παρνασσού 6), όπου ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος αναμένεται να αναφερθεί στη αναβάθμιση των πιστοδοτικών υπηρεσιών του Ταμείου. 
Ήδη στο ΤΜΕΔΕ λειτουργεί Ηλεκτρονική Υπηρεσία υποβολής και διεκπεραίωσης αιτημάτων e-Πρωτόκολλο, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.tmede.gr και επεκτείνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες σε όλα τα πεδία που υποστηρίζει το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε., καθώς πλέον των Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής παρέχονται ηλεκτρονικά, με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής και οι Εγγυητικές Επιστολές Καλής Εκτέλεσης, Προκαταβολής και Ανάληψης Κρατήσεων.

 

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (243)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: Δεν υπάρχει αξιολόγηση
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις
Ομιλία Προέδρου ΤΜΕΔΕ, κου Κωνσταντίνου Μακέδου στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Ομιλία Προέδρου ΤΜΕΔΕ, κου Κωνσταντίνου Μακέδου στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Eνημερωτική εκδήλωση αναφορικά με το νέο ασφαλιστικό Νόμο 4387/2016 και τη λειτουργία του νέου φορέα ΤΜΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας. Ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ αναμένεται να αναφερθεί και στη αναβάθμιση των πιστοδοτικών υπηρεσιών του Ταμείου. Ήδη στο ΤΜΕΔΕ λειτουργεί Ηλεκτρονική Υπηρεσία υποβολής και διεκπεραίωσης αιτημάτων e- Πρωτόκολλο, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.tmede.gr και επεκτείνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες σε όλα τα πεδία που υποστηρίζει το ΤΜΕΔΕ, καθώς πλέον των Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής παρέχονται ηλεκτρονικά, με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής και οι Εγγυητικές Επιστολές Καλής Εκτέλεσης, Προκαταβολής και Ανάληψης Κρατήσεων.

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (290)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: Δεν υπάρχει αξιολόγηση
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις
ΤΜΕΔΕ: Πάροχος Ολοκληρωμένων Ψηφιοποιημένων Υπηρεσιών

ΤΜΕΔΕ: Πάροχος Ολοκληρωμένων Ψηφιοποιημένων Υπηρεσιών

Από σήμερα λειτουργεί Ηλεκτρονική Υπηρεσία υποβολής και διεκπεραίωσης αιτημάτων e-Πρωτόκολλο, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του ΤΜΕΔΕ

Το ΤΜΕΔΕ  έπειτα από την εφαρμογή της πρωτοποριακής ψηφιακής υπηρεσίας ηλεκτρονικής έκδοσης εγγυητικών επιστολών, συνεχίζει να αναβαθμίζει τις πιστοδοτικές υπηρεσίες του, παρέχοντας στα μέλη του αυξημένη ασφάλεια, διαφάνεια και εξοικονόμηση χρόνου.  Μέσα σε λιγότερο από 9 μήνες από τη δημιουργία του, ο σχεδιασμός για τη μετάβαση του Ταμείου στην ψηφιακή εποχή υλοποιείται με επιτυχία.

Συγκεκριμένα, από σήμερα λειτουργεί Ηλεκτρονική Υπηρεσία υποβολής και διεκπεραίωσης αιτημάτων e-Πρωτόκολλο, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.tmede.gr και επεκτείνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες σε όλα τα πεδία που υποστηρίζει το ΤΜΕΔΕ, καθώς πλέον των Εγγυητικών Επιστολών Συμμετοχής παρέχονται ηλεκτρονικά, με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής και οι Εγγυητικές Επιστολές Καλής Εκτέλεσης, Προκαταβολής και Ανάληψης Κρατήσεων.

 

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017/Publisher: ΤΜΕΔΕ/Προβολές (4794)/Σχόλια (-)/ Αξιολόγηση: 2.5
Κατηγορίες: Ανακοινώσεις
RSS
ΤΜΕΔΕ, διεύθυνση: Π. Π. Γερμανού 3-5, Πλατεία Κλαυθμώνος, 105 61, Αθήνα, τηλέφωνα: 210 3740131 και 210 3740137